Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Bollnäs och BigBayfestivalen!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu drar det ihop sig för spelningar, i Bollnäs imorgon (5 maj) och på BigBayfestivalen i Storvik den 19 maj!

Spelningen i Bollnäs är en riktigt rolig tillställning, med 12 trubadurer/singer-songwriters från Gävleborg. 18 – 22 på Teaterverkstan som ligger bakom ICA Kvantum i Bollnäs. Kom dit och lyssna på lokal musik!

BigBayfestivalen är en ny endagsfestival utanför Granliden i Storvik där 20 band och artister från Gävleborg, Dalarna och Uppland kommer att framträda. Besökarna kan SMS-rösta på sitt favoritband och de tre med flest röster får dela på intäkterna från SMS-röstningen. Så snart jag har SMS-koderna för alla band kommer jag att lägga ut dom här på sidan!

Jag spelar 13.05, men det går inte att rösta på mig. Eftersom jag sitter med i arrangörsgruppen så avstår jag från att vara med i röstningen, men kom gärna och lyssna!

Lämna ett svar