Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Uppladdningshelg!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu är hela 26 gamla låtar ivägskickade till Record Union, bolaget jag använder som mellanhand för att få ut min musik på Spotify.

Efter lång tid med ”annat att göra” så har jag äntligen tagit mig tid till att ladda upp min gamla coverplatta ”…i did it my way”. Plattan släpptes 2007, så det var väl på tiden. Men som jag brukar säga: ”Bättre sent än senare!” =)

När jag ändå laddade upp musik till Spotify så bestämde jag mig för att skicka upp fler låtar och satte ihop en digital release med ett gäng äldre låtar. Vissa av dom har inte funnits online tidigare och andra är det väldigt länge sedan dom fanns online. ”Gamla synder” blev titeln på releasen, både den och ”…i did it my way” dyker upp på Spotify inom några veckor!

Lämna ett svar