Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Saker börjar röra sig, långsamt framåt…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu börjar en hel del att röra på sig, jag har inte skrivit nåt på länge men här kommer en liten sammanställning av läget just nu!

Nu är tre låtar klara till det kommande albumet, alla tre går att lyssna på i omastrade (nåja, självmastrade) versioner från Soundcloud!


Idag skickades också fundraisingprojektet iväg till FundedByMe, så snart jag har fått det godkänt kommer en länk att läggas upp. Sedan hoppas jag att fundraising ska fungera, jag har ju skrivit om det tidigare och tror på det själv!

Nästa lördag sticker jag iväg till Bollnäs för en akustisk och ”oköpplad” (som man skulle ha sagt i Hälsingland) spelning tillsammans med elva andra singer/songwriters och band från Gävleborg, på Bollnäs Musikfabrik. Har du möjlighet så kom dit, 4 timmar musik med lokala förmågor lördagen den 5 maj 18 – 22.

Den 19 maj spelar jag också på BigBayfestivalen i Storvik, tillsammans med ett 20-tal andra band och artister från hela regionen, då blir det ”bara” en lugn liten akustisk trubadurspelning för min del!

Tidigare under veckan har jag också börjat inleda diskussioner angående en spelning i Sandviken under sommaren, det skulle vara jättekul så jag hoppas  verkligen att det blir av! Blir det av så blir det med ett riktigt kompband, något som jag har saknat rätt så länge. Förra sommaren (under uttagningen till Svensktoppen Nästa!) var första gången på många år som jag spelade live med ett riktigt band och det var riktigt kul!

Lämna ett svar