Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Svensktoppen Nästa – I år igen?

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu har Sveriges Radio dragit igång uppstarten av årets Svensktoppen Nästa, för min egen del är arbetet i full gång med ett gäng låtar som jag tror har en viss chans att platsa i tävlingen.

Jag gillar motsatser i musiken och en av de låtar som jag jobbar med är en lätt motsats. Sommarpop med vintertema i texten, inte det vanligaste. Låten heter ”Genom snö och is”, i dagsläget är allt utom sången inspelad så det kommer ett smakprov ganska snart.

En annan låt som också är på gång är Gokväll!, en politisk låt med kritik till både höger och vänster. Texten handlar till stor del om den EU- hysteri som råder idag, när Riksdagen beslutar lagar och den enda motiveringen till svenska folket är att ”det är ett EU-direktiv”.

En tredje låt som är på gång är också en låt med titeln Sim City. Den skriver jag inte mer om, vad det handlar om märker ni när den är klar! =)

Lämna ett svar