Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Ännu ett år har försvunnit…

Ungefärlig lästid: 2 minuter

Nu har ett till år tagit slut, och vad har det inneburit för mig?

Jag har varit med i Sveriges Radios ”Svensktoppen Nästa!” men kom inte längre än till den första deltävlingen på Slottstorget i Gävle. Även om jag från början hoppades på att det iallafall skulle bli en finalplacering (det gör väl visserligen alla som ställer upp i tävlingar) så tycker jag så här i efterhand att det var en riktigt rolig upplevelse… I år ska en ny låt skickas in till SR, jag hoppas att det går bättre med den!

Den 4 juni stod jag också som en av nio finalister i Birka Paradise karaoketävling där jag körde Håkan Hellströms ”Känn ingen sorg för mig Göteborg”, men det slutade inte med nån seger det heller!

Det har blivit tre digitala EP’s släppta också, i somras släpptes ”100 år (till Maria)”, i november släpptes jul-EP’n ”Minnet av ett barn”, med titelspåret och 4 andra jul/nyårssånger och i mitten av december släpptes ”Dylan my way”! Alla tre släpptes digitalt på iTunes, Spotify och några fler digitala butiker.

Min medverkan i Svensktoppen Nästa innebar också att jag fick en spelning på Sandvikendagarna i Sandvikens centrum, här är en av låtarna från den spelningen:
[tube]http://www.youtube.com/watch?v=My7X1W4tvo0[/tube]

Nu är vi inne på ett nytt år och jag ska bli far någon gång under våren! En stor händelse, men jag har alltid sagt att det inte ska få mig att dra ner på takten i inspelandet. Mitt mål är att jag ska lyckas sätta ihop ett nytt album och släppa det under sommaren 2012! Jag har ju också några små coverprojekt som jag förhoppningsvis ska lyckas släppa ut under det kommande året… Det som ligger på arbetsbänken och inte är långt från mål är främst projektet ”Kommunistfasoner” (en platta med progglåtar) och en EP med covers på Lasse Stefanz! Redan 2010 gjorde jag ju Främling, dom har gjort fler bra låtar som det går att göra pop av! =)

Lämna ett svar