Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Slut på Svensktoppen Nästa…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Ikväll har deltävlingen i Svensktoppen Nästa gått av stapeln på Slottstorget i Gävle. För min del gick det bra, det kändes riktigt bra att få lira med ett band för första gången på länge. Jag tror det var 5 – 6 år sedan jag spelade med ett band sist så det väckte bandtarmen, man kanske skulle försöka hitta folk till ett riktigt kompband igen!

Nåväl: Jag stod inte som vinnare, det gjorde Stefan Olsson som ställde upp med en låt som jag redan under eftermiddagen utsåg till dagens vinnare. Oavsett hur det hade gått så var det den av kvällens låtar som jag (fortfarande) går runt och nynnar på!

Men än är det inte helt kört, av oss som inte går vidare plockar juryn ut en joker till finalen, så chansen att även jag står i finalen finns fortfarande kvar.

Den som vill lyssna kan göra det i spelaren här nedanför, låten börjar på ca 18.00 och intervjun direkt efter låten!

Lyssna: 19.00 – 19.30 onsdag 06 jul 2011

Under kvällen gjordes också en intervju till Sommarkvälls blogg, den kan ni läsa här.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: