Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Snart dags för Svensktoppen Nästa!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

På onsdag, den 6 juli, klockan 19.00 går Gävleborgs första deltävling (av 3) till Svensktoppen Nästa, musiktävlingen på P4 där en vinnare får testa sin låt till Svensktoppen.

Platsen är Slottstorget (INTE Stortorget, som jag har skrivit tidigare) och vinnaren på onsdag går sedan till Gävleborgsfinalen den 27 juli. 8 av vinnarna från de 25 P4-kanalerna i Sverige går sedan till riksfinalen på Liseberg i Göteborg, den 28 augusti!

Själv är jag fortfarande lite förvånad över att jag kom med i år, jag tycker själv att Stanna en stund till (som jag skickade in till förra året) är 10 gånger bättre än årets låt.

Nåväl, på onsdag 19.00 ska man stå på en scen vid en å i en stad (Scenen på Slottstorget, ån är Gavleån och staden är Gävle) klockan 19.00 och försöka komma hela vägen till Svensktoppen. Med en låt som från början bara var en enkel text för att skriva ner mina tankar efter jag fick beskedet om min frus sjukdom…

Tänk hur det kan gå! =)

Johan Bakke – 100 år (Till Maria) by Johan Bakke

Lämna ett svar