Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Karaoke och julsång!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

I helgen är det dags att åka ut på kryssning med Birka Paradise igen! I mitten av september var jag ute på kryssning och råkade snubbla in på en karaokescen… Det jag inte visste var att scenen var en uttagning till en tävling med ytterligare en deltävling dagen efter, men jag råkade iallafall gå och vinna hela den tävlingen. Vinsten var en kryssning (oväntat!!!) där det ska vara ytterligare en uttagning, så nu ska man ut och sjunga på vattnet igen.

Jag är riktigt jäkla osäker på vilken låt jag ska sjunga! Har några idéer, men ingenting som känns som några säkra kort… Men det ordnar sig nog till helgen, det är ju bara måndag när jag sitter och skriver det här!

Vi har ju snart jul också och en ny julsång är på gång, titeln blir ”Minnet av ett barn” och texten är samma gamla kärlekstema som annars… Den ska nästan bara spelas in och mixas, kommer nog ut på sidan i nästa vecka!

1 kommentar till “Karaoke och julsång!”

  1. Pingback: Fler anmälningar – Johan Bakke

Lämna ett svar