Hoppa till innehåll

Albumplanering på gång!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu ligger jag i startgroparna för nästa album, när den är klar så kommer den gå att köpa här på sidan och finnas med på Spotify, iTunes och andra digitala skivaffärer.

Ett releaseparty är planerat i början av juni, platsen är nästan bestämd och nu ska bara finansieringen för projektet lösas och det ska genomföras också. Till att börja med har jag bestämt att alla donationer till mitt PayPal-konto kommer att öronmärkas för det här projektet, resten löser jag på annat sätt.

Jag har samtidigt satt stopp för att skriva nya låtar till den här plattan, endast låtar som är klara eller påbörjade idag blir med. Slutför jag inte plattan nu, då kommer jag sitta om ett år med samma projekt – som aldrig blir klart eftersom jag skriver nya låtar hela tiden. Och en musikmakare tycker så gott som alltid att det nyaste är bäst!

Vissa av låtarna har ni hört tidigare, andra får ni höra för första gången när plattan släpps, men alla låtar kommer att vara nyinspelade och ingenting som har släppts någon gång tidigare!

Nu börjar jobbet med att prodda upp alla låtarna så dom låter så bra som möjligt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: