Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Även denna kväll gav tre nya låtar!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Jag har studion uppmickad och har fått smak för akustiska inspelningar, idag blev tre akustiska covers inspelade!

Som nyseparerad (ja, det hände för tre veckor sedan efter ett 10-årigt förhållande) måste man få deppa lite, jag gör det lättast genom att spela gitarr och det var precis vad jag gjorde för två veckor sedan. Samtidigt kom jag på att man kanske kunde spela in ”skiten” så nån annan har en chans att höra det! =)

Jag tog några dagar och spelade igenom många favoriter, låtar som (mig veterligt) inte många trubadurer spelar. Två av dom har ni redan fått höra, här är tre till:

November Rain
Viva La Vida
Working Class Hero (min inspelning tillägnas Per ”Hoffa” Andersson)

2 kommentarer till “Även denna kväll gav tre nya låtar!”

  1. Pingback: Veckans tweets 2010-02-07 – Johan Bakke

  2. Själv så drack jag vin, kollade på film och bloggade när det tog slut med min flickvän efter sju år. Jag vet inte om det var bättre, men att spela in ”Working class hero” är en fin bedrift. Bra där!

Lämna ett svar