Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Vad händer med Facebook?

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Jag tänker mer och mer på att sluta använda Facebook, det funkar ju nästan aldrig som det ska…

Just nu ser att jag att jag har ett oläst meddelande i inboxen men jag kan inte läsa det, när jag försöker ändra statusen så får jag meddelandet: ”Hoppsan! Något gick fel. Vi arbetar med att åtgärda problemet så fort vi kan. Försök igen senare.” och applikationerna buggar också… Det är inte heller första gången det händer under de senaste veckorna.

Jag vet inte om jag har rätt, men jag misstänker att det blir så här när man blandar in tredjepartsutvecklare på löpande band. ”Ju fler kockar, desto sämre soppa” är ju ett talessätt som jag tror stämmer bra här.

Nej, fixar inte Facebook sina problem så vete tusan om jag inte slutar använda det. Jag hade ett liv före Facebook, det är kanske dags att gå tillbaka till det!

1 kommentar till “Vad händer med Facebook?”

Lämna ett svar