Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Bosse har aldrig bott utanför tullarna…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Tidningarna tjafsar vidare om nånting som tydligen har hänt för första gången. Det har blivit vinter!!! Oj vilken överaskning, man skriver dag efter dag om dödshalkor, olycksstatistik och som pricken på den berömda bokstaven kommer tjändisen Bosse Bildoktorn idag med sitt ”bästa halktips”…  Han tycker att man ska låta bilen stå i halkan!

Har Herr Bildoktor någon gång bott på landsbygden, jobbat mer centralt och försökt använda kollektivtrafiken?

Svaret på den frågan är troligtvis nej…

Nu till nånting helt annat!

Newsmill kör temat Sociala medier just nu och har några läsvärda artiklar i ämnet, Anna Troberg har bl.a annat skrivit en som jag känner igen mig väldigt bra i.

Och som en avslutning på detta inlägg vill jag också tipsa om Superstart. En startsida som enklast beskrivs som varje människas egen portal och som går att bygga precis hur man vill! Ta en titt på den om du (lika som jag) har saknat en startsida som har allt man behöver.

Och ett gott nytt år allihop!

Lämna ett svar