Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Lär er länka folks!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Att jag är upprörd är nog en överdrift, men jag reagerar till och från över människors oförmåga att använda internet fullt ut.

Jag tänker på alla artiklar i dagstidningarna och på andra sajter där man skriver om en nyhet, men inte länkar till den aktuella nyheten. Kalla mig lat, men om jag läser om en nyhet som finns tillgänglig på nätet eller en hyhet som handlar om en sajt, då vill jag enkelt kunna klicka på en länk till den aktuella sajten för att själv bilda mig en uppfattning om det jag har läst.

Här är ett exempel:

På Sandvikens AIK’s hemsida skriver ordförande Rune Nyberg om de senaste veckornas artiklar i lokaltidningarna och om den kampanj som har startats för att samla in pengar till klubben. Inlägget hänvisar i slutet att  ”Nyheten om kampanjen fanns att läsa i Gävletidningarna idag”, men ingenstans i inlägget finns det någon länk till de aktuella artiklarna.

Artikleln finns här, samma artikel publicerades också i Gefle Dagblad.

1 kommentar till “Lär er länka folks!”

Lämna ett svar