Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Mycket bra Marit!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Stockholm Pride har dragit igång och som tidigare festivaler har även årets festival en officiell Pridelåt! Årets låt är skriven och inspelad av Marit Bergman, och har fått namnet ”Casey, Hold on”.

Jag har gillat Marit Bergman sedan jag hörde henne för första gången, på Underbar i Sandviken någon gång runt 2003 – 2004. Att hon dessutom har satsat hårt på digital distribution av sin musik gör inte saken sämre!

Men men, tillbaka till Pridelåten. Låten är en klassisk popdänga som jag rekommenderar alla att ladda hem. Ja, Marit och skivbolaget (Sony BMG) delar ut den gratis, men som alltid i dessa sammanhang så gissar jag att det inte blir speciellt länge och att den inte är fri att sprida i andra sammanhang.

Pingat på intressant.se.
Läs även andra bloggares åsikter om och

Etiketter:

Lämna ett svar