Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Bra musik!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Jag har skrivit en del om Spotify, det var en tid sedan nu men nu är det dags igen!

Den här gången bjuder jag på en länk till min enda egentillverkade spellista i Spotify, jag kallar den helt enkelt bra musik! Håll till godo!

Appropå Spotify, nu har jag snart skickat iväg två av min äldre album till Musichelp som ska fixa så dom går att lyssna på i Spotify. Inte bara Spotify, i deras paket ingår i princip alla digitala musikbutiker i Sverige, t.ex iTunes, CDON, Ginza och många andra.

Är det någon som behöver en invite till Spotify föresten?
Jag har 12 invites just nu som jag inte har någon användning för själv, skicka din mailadress så skickar jag en invite till de 12 första som hör av sig!

1 kommentar till “Bra musik!”

Lämna ett svar