Hoppa till innehåll

Johan Bakke

En ikon har gått ur tiden…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Jag har aldrig varit något jättestort fan av Michael Jackson, jag gillar låtarna och har sett honom som en av de största popartisterna (det är ju bara fakta) men så mycket mer har det aldrig varit. Jag var till och med lätt irriterad när han gick ut med att han skulle vara ”The king of pop”, även om han var stor så tyckte jag det var lite väl mycket storhetsvansinne över det namnet.

Men när jag läste nyheten om Michael Jacksons död så blev jag ändå ledsen. För det första så tycker jag 50 år är en alldeles för tidig ålder för att avlida, sedan är jag säker på att det fanns mycket musik i den mannen som vi nu aldrig kommer att få höra.

Min favorit med Michael Jackson har länge varit Heal the world, här har ni den:

Michael Jackson Heal The World Clinton Gala 1992

Etiketter:

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: