Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Diskografin (nästan) klar!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu har jag äntligen fått klart det mesta av diskografin, det enda som saknas är två stycken kasettband som jag gjorde i början av 90-talet. Jag har inte något av dom kvar, men jag har fått kontakt med en person som har ett av dom och blivit lovad att få låna det. Det läggs upp här på sidan så snart jag har det!

I och med detta har jag också plockat bort sidan som hette musik och ersätter den med diskografin. De flesta av låtarna som fanns under musik går numera att hitta under diskografin, de som inte finns där kommer att komma upp igen senare. Saknar du någon låt så är du välkommen att kontakta mig!

Samtidigt får det här bli slutet på den gamla sidan, nu raderas alla gamla blogginlägg som inte handlar om musik. Som jag skrev tidigare så är dom flyttade till www.bakkeonline.com, där jag numer bloggar om allt annat än musik. Här på johanbakke.se får musiken stå i fokus!

Etiketter:

Lämna ett svar