Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Bakke Online är återigen online!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Min allra första egna domän var www.bakkeonline.com, för några år sedan slutade jag använda domänen för hemsidan men behöll den för att kunna använda bakkeonline.com för mina mailadresser. Nu är den återigen online,från och med idag kommer johanbakke.se (sidan du läser det här på) att användas enbart för bloggande kring musiken. Främst kring det jag själv skapar, men det blir också en del inlägg om andra artister. De gamla inläggen är flyttade till den nygamla domänen, men dom får också vara kvar här en tid.

Bakkeonline.com blir istället domänen som gäller för dig som vill läsa om mina politiska åsikter, kommentarer kring nyhetsartiklar och annat tok! Där kommer jag också att skriva en del om musiken, men inte allt.

Lämna ett svar