Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Albumplanering + Ett stort tack!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Till att börja med så vill jag rikta ett stort tack till alla som har donerat genom Paypalknappen här till höger, de donationer jag hittills har fått in har bidragit till att jag nu har kunnat påbörja arbetet med ett album som jag hoppas att jag kan släppa någon gång under försommaren 2010.

Anledningen till att jag väntar till sommaren med att släppa är att jag vill göra skivsläppet under den tid då min musik känns som mest rätt, jag tycker själv att mina låtar passar bäst på sommaren!

Snart släpper jag en diskografi här på hemsidan, med alla tidigare skivsläpp. Jag tror att de flesta av dom är ganska okända för er som läser min blogg, i princip alla de tidigare skivorna har släppts i några få exemplar och bara sålts till de närmast sörjande. Dvs släkt och vänner!

Men det dröjer troligtvis några veckor till diskografin kommer upp. Först måste jag leta fram alla gamla CD-skivor, rippa in dom i datorn, ladda upp dom och till sist skriva diskografin.

Just nu är det midsommarhelgen som står i fokus för mig. Jag spelar i Bruksparken, Gästrike-Hammarby från 14.00 på Midsommarafton. Vill ni höra mig spela Små grodorna för ringdansande barn (och vuxna) så tycker jag att ni ska komma dit! =)

På Midsommardagen 21.30 – 01.30 blir det dans på samma ställe, bandet som spelar heter Highlights!

Lämna ett svar