Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Fler piratartister!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Jag läser på bloggen Smek mig att den gamle schlagerpop/dansbandssångaren Nick ”We are all the winners” Borgen sympatiserar med Piratpartiet. Jag har trott att hans gamla melodifestivallåt World Wide Web från 1997 bara var en flört med WWW som då började bli inne, men nu börjar jag undra om det var mer än så…

Nu hoppas jag bara att Nick Borgen släpper nästa platta under CC-licens, inte för att jag egentligen är så intresserad av hans musik, det skulle bara vara kul om en ganska känd svensk artist väljer en sådan licens.

Etiketter:

4 kommentarer till “Fler piratartister!”

  1. My Amazing Weight Loss Story

    Thanks for writing, I truly liked reading your newest post. I think you should post more frequently, you evidently have talent for blogging!

  2. Lite kuriosa är att blondinen som körar gjorde reklam för sitt datorföretag med sina bröst i en mycket generös urringning. Minns inte vad datorerna hette men hon heter iaf Helen Wellton 😀

Lämna ett svar