Hoppa till innehåll

Johan Bakke

…och nu vill svenska foket att Björkman avgår…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

För det första, Malena Ernman gjorde inte ett bra framträdande i gårdagens Eurovision Song Contest. Även om hon i vanliga fall är en duktig sångerska så haltade det lite väl mycket med både falsksång och dålig timing i sången på verserna, samtidigt som hon var märkbart nervös under framträdandet. Kanske nervositeten påverkade framträdandet, det är ju nåt som händer lite till och från för de flesta artister.

Nåväl, det blev en plats 21, sämsta placeringen sedan 1992 general Björkman själv ställde upp med Imorgon är en annan dag. Då var det ännu sämre, då landade vi på plats 22.

Nu har Aftonbladet gjort en omröstning bland sina läsare där 80% vill att Christer Björkman avgår efter ”skandalen”. Jag tycker han skulle ha gjort det för länge sedan, utan någon skandal. Det är dags för nytt folk i schlageruttagningarna och även om Christer själv säger till Aftonbladet att han inte väljer låtarna så litar jag inte till fullo på hans ord där.

Etiketter:

2 kommentarer till “…och nu vill svenska foket att Björkman avgår…”

 1. Som utvandrad svensk i många år, har jag haft en fantastisk Syttende Mai, vi vann hela skiten!!

  Nu har jag ju fortfarande svenskt pass, så naturligtvis håller jag ju med Sverige oavsætt tævling!!

  Men; varfør skickar ni så ”gammalmodiga” låtar?? Malena sjøng ju helt ok, men sjælva låten var ju nå’t som hittades i Lasse Holms skrivbordslåda anno 1986, samma ompa ompa, bas bas, en høyning eller fyra, helt utdaterat och opera var vel inte precis ett nytt grepp heller??

  Nej kæra Sverige, ni måste nog hitta nå’t nytt og fresh’t nu!!

  Trodde at The Ark skulle fixa det, Charlotte ifjor var ju sabla proffsig men lite sådær ”Skara-Bert-Sound” jæmført med de andra

  Carola funkade ju i Grekland, skulle bara fattas!! Men annars e ju LenaPh det bæsta vi har skickat på många många år!!

  Anyways så møts vi i Oslo 2010, hoppas ni skickar nåt freshere næsta gång, ok???

Lämna ett svar