Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Bryssel på YouTube!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Jag är en idiot när det gäller YouTube. Har aldrig brytt mig att lära mig hur man lägger upp filmer där, men det är tur att andra kan

Bryssel som mål ( med flaggan i topp. )

Edit 090424: Videon utbytt!

15 kommentarer till “Bryssel på YouTube!”

 1. Ursäkta, men det här är helt och fullkomligt åt helvete. För den som ouppmärksamma ser det ut som en vit makt-video. Snälla, ta bort den snarast möjligt!

 2. Ahruman har en poäng. Nationalromantik går inte hem i svensk politik. Jag tror att videon ger många helt fel vibbar. 🙁

 3. Hur man kan få detta till att påminna om vitmaktmusik är för mig en gåta. Det är lika fel som att påstå att man är rasist för att man hyllar Sverige och Svenskaflaggan, trams tycker jag. Tack Johan för en bra låt!

 4. Låten är bra, men håller med om att videon kan ge lite fel vibbar. Även om det inte var meningen så är det väldigt mycket gulblått. Fick inte alls associationer till nationalromantik när jag bara lyssnade på låten, men med videon till blir det lite så. Tyvärr.

 5. ojoj, låter som ultima thule och snackar om ”enad front”… iofs har ju sd ganska stort stöd men frågan är om det är rätt taktik att försöka sno deras väljare?

 6. Johan BakJohan Bakkeke

  Ja den togs bort efter att jag bad killen som gjort den att han skulle ta bort den. Rasistanklagelser är det sista jag vill ha!

 7. Jag vill understryka att jag inte tolkade det som att du var rasist, men den gav väldigt fel vibbar.

  Som möjligt plåster på såren knåpar jag på en ny video med mer PP-orienterat tema.

 8. Ahruman: Jag förstod det, men jag vill inte att någon ska få fel vibbar av den här låten och absolut inte några rasistiska vibbar.

 9. En storm i ett vattenglas. Har vi inte bättre saker för oss än att försöka se saker som inte finns?

 10. Pingback: Spamma TPB med ny och alternativ kultur! « Aldrig 1984!

Lämna ett svar