Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Över 1200 nedladdningar!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Efter mailet från radioproducenten så började jag kolla loggarna för bloggen och upptäckte att ”Den ena handen…” laddades ner över 1200 gånger dagen då den släpptes och dagen efter. Troligtvis är det ändå högre nu, den har laddats ner några gånger nu dom senaste dagarna också.

1200 nedladdningar är egentligen inte jättemycket (inte ens 10% av Piratpartiets medlemmar), men för mig som brukar ha 1200 nedladdningar per år känns det som ett jättelyft.

En ny piratlåt är på gång, förhoppningsvis ska jag hinna spela in sång i helgen sedan får ni ladda ännu mer. Och kom ihåg att på min blogg har fildelningsdomen ingen betydelse och det enda Ipred kan ställa till med här är att du får ett tackkort hem i brevlådan! =)

Etiketter:

Lämna ett svar