Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Skivbolagen fortsätter slå undan benen på sig själva…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu har det kommit fram att Spotify tvingas begränsa vilka låtar som kan höras i programmet och det är skivbolagen som sätter käppar i hjulen! Jaha, det var ju ytterligare ett sätt att slå undan benen på sig själv, när dom nu har hittat ett sätt att få folk att överge fildelningen då ska även den tjänsten stoppas.

Det här handlar bara om kontroll. Skivbolagen vill ha kontroll över vilka låtar som det ska gå att lyssna på och vissa rättighetsinnehavare har inte godkänt att deras låtar finns på Spotify. Nånting jag tror att dessa skivbolag och artister har missat är att deras låtar redan finns på The Pirate Bay och går bra att tanka därifrån, oavsett om ni har godkänt det eller inte.

Är det då inte bättre att ni stödjer ett alternativ som ni får betalt ifrån?

Etiketter:

1 kommentar till “Skivbolagen fortsätter slå undan benen på sig själva…”

Lämna ett svar