Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Ännu mer om biljettkaoset…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Läser idag i Aftonbladet att läsarna rasar mot biljettkaoset som uppstod igår när biljetterna till Springsteens två (som sedan blev tre) Stockholmsspelningar i juni. Att en sajt får tekniska bekymmer, det kan jag ha överseende med. Att biljetterna tar slut, det är nåt vi får räkna med när världsartister kommer till Sverige för några få spelningar. Att folk vill tjäna extra pengar, det är nåt vi också får räkna med när det går att göra så. Vi har ju folk som gärna betalar extra för att slippa köa vid biljettförsäljarna, på telefon eller på nätet och då

Nej, det enda sättet att komma undan sånt här är nog att lagstifta på samma sätt som dom gjort i Danmark, där är det förbjudet att sälja biljetter i andra hand om dom är dyrare än utgångspriset. Markus Larsson på Aftonbladet skriver om det här.

En annan variant är naturligtvis personliga biljetter, men det tycker jag inte låter så bra. Köper jag en konsertbiljett men får förhinder att se konserten så vill jag ha möjlighet att sälja biljetten till någon annan, får jag tillbaka vad jag gav för biljetten så är jag nöjd.

Bruce Springsteen – Working On A Dream

Etiketter:

Lämna ett svar