Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Studiorust på gång

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu har det gått en månad sedan flytten till Hammarby och jag har haft fullt upp att planera hur den kommande studion ska se ut. Jag har spacklat två väggar, fått hjälp av brorsan att fixa en del av snickeriarbetena i rummet (resten ska vi fixa snart), väntar nu på att en elektriker ska komma och dra in nya vägguttag och sedan kan jag börja måla väggarna och koppla belysningen.

Så här ser det ut nu:

Rummet ska INTE vara rosa när det blir klart, jag tror att det blir vita väggar – det lilla man kommer att se av väggarna. Det ska ändå upp så mycket annat på dom så den vita färgen blir inte speciellt framträdande. Nu jobbar jag på att fixa så jag ser när någon ringer på dörren och när telefonen ringer, det blir nog en panel med 2 – 3 blinkande lampor ovanför garderobsdörren som syns på den nedersta bilden. Det ska nog räcka för att man ska hålla koll på både telefon och dörrklocka.

1 kommentar till “Studiorust på gång”

  1. Tjenare Johan, inte visste jag att du hade flyttat från Sandviken till Hammarby, vi får höras här framöver.

Lämna ett svar