Hoppa till innehåll

Johan Bakke

SVT’s fel?

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Jag läser i flera artiklar att SVT’s telefonväxel brakade ihop under gårdagens final i Dansbandskampen, och många anklagar SVT för att det inte gick att rösta på Scotts.

Frågan är om det verkligen är SVT som bär ansvaret. Håkan Sandberg, som är ansvarig för betalteletjänsterna på SVT, säger i Expressen att ”det beror på att de lokala växelsystemen ute i landet blir överbelastade”. Då ligger helt plötsligt inte ansvaret på SVT längre, då är det något av alla telecombolagen som har ansvaret.

Nu vet jag inte om SVT’s personal försöker skylla ifrån sig, men jag tycker att det kan finnas en del sanning i det. Jag läste att många hade problem att rösta på Larz-Kristerz också, jag ringde minst 10 gånger och hade aldrig problem att komma fram.

Etiketter:

Lämna ett svar