Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Varför bara de redan kända?

Ungefärlig lästid: < 1 minut

En annan aspekt i frågan om IPRED är att i massmedia har det bara lagts fram åsikter från den ena kändisen efter den andra, men ingenting om vad de små kreatörerna tycker. Ändå påstår IFPI att det skulle vara vi som förlorar mest på det. I tidningen Studios forum (som är Sveriges största musikerforum) hänger många hobby- och halvtidmusiker och det diskuteras piratkopiering och fildelning till och från där. Det skulle nog inte vara omöjligt för Aftonbladet, DN eller Expressen att få ihop en artikel om hobbymusikernas syn på IPRED om dom bara besökte det forumet.

Bimbo Boy har skrivit om det på sin blogg, jag håller inte med om det han har skrivit men jag tycker ändå ni ska läsa det. Hans åsikt är lika mycket värd som min!

Kommentera

johanbakke.se använder cookies. Stannar du kvar på sidan så accepterar du att sidan sparar cookies på din dator.  Mer information

%d bloggare gillar detta: