Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Vem har missförstått?

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Ännu mer Idol, nu går Desmond Child ut i Aftonbladet och säger: -”Jag kom hit för att göra en show med musik som jag skrivit”! Men va fan Desmond, det var rock som var temat. Eller har jag och hela Idol fattat fel?

Hela den senaste veckan har Idol basunerat ut att dom ska köra rocktema, men Desmond Child påstår att han har kommit hit för att göra en show med musik som HAN har skrivit… Det låter för mig som att det har blivit ett fel i kommunikationen nånstans, antingen så har Desmond blivit felinformerad eller så har vi TV-tittare blivit felinformerade.

Desmond Child-tema var då inte vad Peter Jidhe kallade det för i inledningen av gårdagens sändning.

För övrigt så undrar jag var den svenska rocken var nånstans, varför rev inte någon av deltagarna av nån Lundell, Winnerbäck eller Thåströmlåt? Om dom ville tänka på den amerikanske superproducentens språkkunskaper så finns det ju engelska versioner av några Imperietlåtar, den engelska versioner av Fred (Peace) hade suttit fint igår kväll.

2 kommentarer till “Vem har missförstått?”

  1. Desmond Child är en man jag föraktar. Han har gjort så mycket skit och har förstört så många innan bra band och artister

    Kul att någon inte gick med på slicka hans röv

  2. Nej, men har du en ny blogg! 😀 Vad kul! Då måste jag börja följa den. Hade din gamla adress kvar… Kram.

Lämna ett svar