Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Karaoke på Xbox 360!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Jag har bara en anledning till att tycka illa om mitt Xbox 360, det går inte att köra Singstar på det. Nu är det kanske ingen anldening till att tycka illa om konsollen, Singstar var inte heller nånting jag tänkte på när jag köpte den men jag hade gärna kunnat köra nån form av karaoke på min spelkonsoll.Rockband och Guitar Hero finns i och för sig, men jag är inte så intresserad av spel där man ska låtsas spela instrument.

Snart är det fixat! Den 21 november släpps ”Lips” till Xbox 360, det beskrivs som en konkurrent till Singstar och det ska bli intressant att se hur bra det är. Förhoppningsvis så måste man slösa lite pengar på ännu ett spel. Fördelen med den här typen av spel är ju att dom är riktiga feststämningshöjare, så efter inköpet får man nog fixa en fest också!

I det här läget känns det riktigt bra att bo i Sandvikens Kommun också, vi har ett folkbibliotek som lånar ut spel till Xbox 360, PS2, PS3 och Wii helt gratis. Jag hoppas att dom köper in spelet så man kan låna det och testa före man köper.

4 kommentarer till “Karaoke på Xbox 360!”

  1. Limpan: Det låter inte helt vettigt eller ens genomtänkt att ladda ner och bränna ett spel som det krävs speciella mikrofoner för att kunna spela…

    … för att inte glömma möjligheten med att kunna ladda ner/köpa till fler låtar via Xbox Live (Chippad box, anyone? Vågar du? Nä, jag tänkte väl …) som ger en i princip oändlig expansionsmöjlighet. Precis en av alla de saker för den här spelgenren som Lips/Microsoft/Xbox Live kommer att ge som Singstar saknar.

    PS. Lips är ett kanonspel, även för barn 7+ !

  2. har spelat online nästan så länge de har funnits , aldrig tal om att ens varit nära att bli bannad. dessutom är det lagligt att ladda ner o bränna spel fram till 12 april. mikrofonerna kostar 199 kr paret,

Lämna ett svar