Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Baccoustic – Ny YouTubekanal med egen hemsida!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Idag släpper jag äntligen min nya YouTubekanal! Baccoustic är en kanal där jag lägger upp akustiska inspelningar på engelska.

De flesta av dom med mig solo, men jag ska fixa några inspelningar ihop med Calle som spelar keytar i Platina.

Kanalen är 100% på engelska. Jag tänker att världen är så mycket större än bara lilla Sverige. Att då köra YouTube enbart på svenska är en ganska dålig idé! Ihop med kanalen startar jag också en helt egen hemsida, http://baccoustic.johanbakke.se. På hemsidan finns alla låtar som publiceras på kanalen tillsammans med texter/ackord för den som vill lära sig låtarna!

Det här betyder inte att jag lägger ner min gamla svenska kanal eller att jag slutar publicera akustiska låtar där. Nej, min huvudkanal blir från och med nu 100% på svenska och fortsätter vara väldigt blandad! Alla låtar som släpps på nättjänsterna kommer också att fortsätta släppas under mitt riktiga namn, dvs Johan Bakke!