Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Johan Bakke – -30°

Ungefärlig lästid: < 1 minut

-30° är en låt som jag skrev runt 2001, den här versionen spelades in i min gamla studio någon gång 2009. Låten inspirerades av ”Man varnade för halka”, en låt som skrevs av Niklas Strömstedt och Per Gessle och har spelats in i olika versioner av de båda låtskrivarna. Min idé var att skriva en låt som fortsatte på samma tema som ”Man varnade för halka”.

——————————————————————————————————–
Johan Bakke – Musiker, vloggare och filmare!

På den här kanalen laddar jag upp egen musik, covers, vloggar, tutorials, tipsvideor, recensioner och annat ”tok” som jag filmar!

Jag laddar upp minst en ny låt varje måndag 17.00 och vloggar och andra filmer vid olika tidpunkter varje vecka.

Kanalen är 100% på svenska och väldigt blandad, gillar du det jag gör, klicka prenumerera så får du notiser om alla nya klipp jag laddar upp: https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=thejohanbakke

Ingenting på kanalen är sponsrat, alla prylar jag recenserar och alla tutorials och tipsvideor jag gör är helt och hållet gjorda med prylar jag själv har köpt eller eftersom jag gillar att prata om det. Om det någon gång i framtiden dyker upp någon sponsrad video så kommer det att anges i beskrivningen till videon.

Streama eller köp min musik på:
Spotify: http://ift.tt/2csDPg7
iTunes: http://ift.tt/2dih0lr
Google Play: http://ift.tt/2csDn1l

Glöm inte att kolla in mina övriga kanaler:
Hemsida/Blogg: http://ift.tt/1HUzRIK
Facebook: http://ift.tt/1U50q4L
Instagram: http://ift.tt/1Q4N1H1
Soundcloud: http://ift.tt/1SEkXNq

via IFTTT