Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Johan Bakke Vlog har blivit en egen YouTubekanal!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Tidigare under den här veckan flyttades min vlog till en egen YouTubekanal. Numer hittar du vlogarna på adressen https://www.youtube.com/channel/UCRUTzEOOWz20bY72wV2azQg. Glöm inte att prenumerera när du går in och kollar kanalen!

Jag vill utveckla min YouTubekanal till att bli en bra musikkanal och eftersom jag pratar om mycket annat än musik i vlogen och vill sprida musiken till fler än bara ni som förstår svenska så bestämde jag mig för att flytta hela vlogen till en ny, egen kanal. Målet är fortfarande att det ska bli en vlog per dag, under tre dagar för några veckor sedan följde jag det målet ganska bra men i förra veckan föll det totalt. Vad det beror på berättade jag om i den senaste vlogen ”Den senaste veckan har varit trött”…

Hela mitt återuppväckta intresse för video (som har varit ganska dött i över 20 år) ska utvecklas, jag börjar få många nya idéer som jag ska försöka utveckla den närmaste tiden. Den största anledningen till att jag inte tar tag i dom direkt är tiden och att det krävs en del tekniska lösningar som jag helt enkelt inte har möjlighet att sätta ihop just nu. Det är för dåligt med utrymme i Platinalokalen för att bygga DIY-prylar så jag behöver hitta en till lokal där jag kan fixa med lite sånt!

Dåligt med utrymme är det egentligen inte, men det måste ju finnas lite utrymme när man ska filma musik…

Etiketter: