Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Jag är en COPYCAT – Johan Bakke Vlog #25 160519

Ungefärlig lästid: < 1 minut

En ny YouTubekanal har startat!

Från och med idag är alla mina vloggar flyttade till en ny kanal, den gamla YouTubekanalen blir en ren musikkanal på engelska och den nya blir en ren vloggkanal på svenska! Jag märkte att jag får fler och fler visningar i USA och England, därför lyfter jag bort det svenska materialet och kör musikkanalen på engelska!

De gamla vloggarna ligger dock kvar på den gamla kanalen, numreringen av vloggarna får också fortsätta och går du in på den nya kanalen så finns det en playlist med alla gamla vloggar, om någon vill se dom igen!

Jag har en förhoppning att jag ska lyckas göra minst en vlog per dag på den nya kanalen, hur det går med den förhoppningen får vi se…

Etiketter: