Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Föredraget Asperger & musiken och Platina – Fantasi live på Kung Över Livet-galan 2016

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Den 24 april 2016 medverkade jag på Kung Över Livet-galan på Oscarsteatern i Stockholm där jag gjorde ett kort föredrag med det viktigaste ur min föreläsning ”Asperger & Musiken” och spelade låten ”Fantasi” som jag släppte med mitt band Platina inför galan.

Kung Över Livet är en organisation som arbetar för att sprida kunskaper om NPF-diagnoser i samhället och Kung Över Livet-galan är en välgörenhetsgala som har arrangerats 2014 och 2016, där de insamlade pengarna har gått till Kung Över Livets egen verksamhet, VIGGO Foundation och Hjärnfonden.

johanbakke.se använder cookies. Stannar du kvar på sidan så accepterar du att sidan sparar cookies på din dator.  Mer information

%d bloggare gillar detta: