Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Video, video, video och lite film

Ungefärlig lästid: 2 minuter

 

När jag slutade på Radio Sandviken så kände jag att jag skulle ganska snabbt falla in i media igen på nåt sätt. Jag hade rätt, men det blev inte radio den här gången! Det blev film, och framförallt film streamad online på YouTube!

För en nybörjare som mig så var YouTube en djungel från början och jag satte upp mål som jag trodde att jag skulle klara, men när det kom till kritan så gjorde jag som så många andra och klarade inte målet. Målet är fortfarande det samma, men jag låter det gå lite tid att nå fram till det målet! Och nu menar jag inte ett mål att jag ska ha 50000 visningar per vecka, nej jag menar ett mål som innebär hur mycket jag ska producera till kanalen! Målet är 3 – 4 akustiska låtar per vecka och en vlogg minst varannan dag!

Min första tanke med att fixa till min gamla YouTubekanal var att jag skulle spela in en massa bra låtar akustiskt och lägga upp dom. Jag spelade in 7 låtar för över en månad sedan, men det skulle och det ska fortfarande bli fler. Redan nu har jag fått in 2 önskningar till min kanal, minst en av dom ska snart bli inspelad och den andra blir det när jag har lärt mig låten!
Jag har ju också börjat videologga, eller vlogga som jag kallar det! Ett riktigt roligt sätt att tala till folk om vad man gör och vad som händer. Det lovar jag att det blir mer av.

Just nu jobbar jag på att få ihop ett bättre system för ljudet i mina vloggar, som musiker och ljudtekniker har man ju en del mickar och ljudprylar liggande men det ska vara portabelt också så man kan vlogga var man än är… Snart ska jag nog ha hittat en lösning för att allt det ska fungera ihop! Även ljuset ska fixas till och förbättras, men allt får ta sin tid.

Vill ni kolla in min YouTubekanal så hittar ni den här!