Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Bloopers from the basement

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Bloopers From The Basement

Att spela in akustiska låtar och filma samtidigt är inte det lättaste, en låt kan ta över en timme att spela in och redigera och det blir många omtagningar före det är riktigt bra! Jag koncentrerar mig på att ljudet ska bli så bra som möjligt, bilden finns där mest för att YouTube är ett videomedia och det ser så tråkigt ut med bara stillbilder.

Ändå blir det en del omtagningar, så kallade bloopers, när man spelar in och en del låtar som påbörjas blir aldrig någonsin släppta eftersom det aldrig blev någon bra inspelning på dom. Jag har satt ihop en film med några av dessa feltagningar, jag kallar den för ”Bloopers from the basement”!

Allt ljud i den här filmen kommer från den inbyggda mikrofonen i kameran, det är därför det inte är lika bra som i övriga videor!

via IFTTT