Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Missa inte våra kanaler på YouTube!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Det blir inte mycket skrivet här, men det kommer ju en del nya inlägg iallafall! Jag har börjat jobba med att filma akustiska covers i studion, allt läggs upp på min kanal på YouTube och direkt när jag lägger upp en ny låt så skapas det automatiskt ett inlägg på den här sidan och en länk på Facebook!

Nu har vi fixat upp utrustning så vi kan filma akustiska livelåtar i studion, jag har gjort tre hittills och vi ska göra några med Platina ganska snart! Du hittar alla mina låtar på min sida med videor och på YouTubekanalen, https://www.youtube.com/user/TheJohanBakke.

Just nu är det ganska enkla videor, allt inspelat i en tagning och inga klipp mellan olika kameror. Jag jobbar med att lära mig Adobe Premiere Elements och ska fortsätta lära mig programmet så det kan bli lite roligare videor i framtiden!

Som ni kanske har sett så har jag också börjat jobba med Platinas YouTubekanal, på Platinas kanal lägger vi upp musik och info om vad vi gör i Platinas studio/kontor på Svarvargatan 26 i Sandviken! Platinas kanal på YouTube hittar du på adressen https://www.youtube.com/channel/UCxPQgA7oulNRXlP9qPdDHFA.

Tyvärr har YouTube ett system så man inte kan skapa en enkel adress till sin kanal förrän man har 100 prenumeranter. Vill du hjälpa oss att få en enklare adress, gå då in på YouTube och prenumerera på våra videor! Du behöver bara en inloggning på Google, sedan får du uppdateringar varje gång vi lägger upp nya filmer!

PlatinaVloggen har också startat, hittills har vi bara spelat in ett avsnitt men det blir fler. Ja, egentligen finns det 3 Vloggfilmer på sidan, men de två första gjordes före idén att köra en vlogg kom upp.

Här är det första avsnittet: