Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Arbetet inför Kung Över Livet är på gång!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu har vi börjat jobba på allvar inför Kung Över Livet-galan som hålls på Oscarsteaterna i Stockholm den 24 april. Jag ska prata om Asperger och främst om specialintressen, det blir en komprimerad version av musikföreläsningen Asperger och Musiken på 5 – 6 minuter.

Vi ska också spela ”Fantasi”, Platinas singel som kommer att släppas i mitten av mars! Alla intäkter från singeln kommer att gå till Kung Över Livets arbete och till deras insamling till Hjärnfonden och den kommer att släppas på iTunes, Spotify, Google Play och några andra nätbutiker.

Fantasi är en låt som jag skrev ca 20 år före jag fick veta att jag har Aspergers Syndrom och texten handlar om mina egna tankar om livet på den tiden då jag inte visste att jag hade Asperger. Aspergers Syndrom är ju nånting som man har från födseln, ingenting som man får nån gång i livet och inte heller nånting som går att bota. Inte för att jag vill bota det, det är en del av mig!

Det kommer också en ny sida med all info om släppet, var du kan köpa den och alla sponsorer.