Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Första låten i nya studion är klar!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu är studion äntligen så klar så vi har kunnat göra den första inspelningen!

Jag trodde aldrig att den första låten skulle bli en dansbandslåt, men när vi under förmiddagen fick kontakt med en arrangör som sökte ett dansband och vi inte hade några dansbandslåtar inspelade så fick vi ju se till att spela in en! Idag ska jag spela in några fler, sedan ska dom upp på nätet.

Och nej, vi kör inte bara som partyband.

Platina är en allroundduo som kan köra som partyband, dansband eller akustiskt och vi kommer snart att börja jobba mer på att visa upp bredden. Det här blev ett första steg, nästa blir att på nåt sätt visa upp att vi gör en sak som inte många andra klarar av.

Det finns inte många andra band eller duos som kör både partyjobb, dansjobb och akustiska jobb, och får nöjda arrangörer och fler jobb efter varje gång dom har spelat. Det lyckas vi med och det ska vi se till så fler får veta!