Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Platina på Drömfabriken i april!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Efter långa diskussioner och bläddrande i både våra och Drömfabrikens kalendrar har vi äntligen hittat en onsdagskväll i april då både vi och Drömfabriken hade en tom lucka och lyckades boka in oss!

Onsdagen den 13 april står vi på Drömfabrikens scen och levererar i huvudsak svenska hits, även om vi säkert plockar fram någon mer internationellt känd låt också.

Drömfabriken är ett speciellt ställe att spela på och jag är riktigt glad över att vi får spela där! Det brukar alltid vara glada människor i publiken och att publiken (så gott som) alltid är nykter är också ett stort plus för oss som annars spelar på krogar och fester där alkoholen flödar!

Vi ska även försöka få med oss några kompisar som inte får spela lika ofta som oss men som också tycker att det är kul att stå på en scen. Vi har några projekt på gång både i studion och inom det digitala projektet som jag skrev om i förra veckan så vi ska nog få ihop några gäster som vill höras och synas! Men i första hand höras, vi är ju alla musiker och inga TV-stjärnor eller fotomodeller!

Dagen är alltså onsdagen den 13 april, vi spelar från ca 19 fram till det blir fika 45 minuter senare. Efter fikat kör vi en stund till och sedan åker vi hem!

Klicka på bilden här nedanför om du redan nu har bestämt dig för att komma eller är intresserad av att komma! Du kommer direkt till Facebookeventet och blir påmind på Facebook några dagar före!