Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Nu är mycket på gång!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Just nu börjar mycket nytt dra igång, den nya studiolokalen är klar så vi kan snart börja jobba i den – både som inspelningslokal, replokal och som kontor. Vi har också (återigen) många spelningar inbokade den närmaste tiden, fram till jul är det nästan fullbokat!

Från och med början av januari kommer vi också att dra igång en label där dealen kommer att vara mycket enkel: Alla är välkomna med låtar – så länge dom inte strider mot svensk lagstiftning så tar vi emot allt. Du skickar din/er musik och eventuellt omslagsfoto till oss, vi lägger upp det på Spotify, iTunes och flera andra digitala butiker utan kostnad.

Varför gör vi då det här?
Mest eftersom vi kan! =)

Vi tycker att alla musiker bör ha en chans att finnas på Spotify, det finns så otroligt många band och artister där ute som inte finns på Spotify. Kanske eftersom dom inte vill finnas där, men också eftersom dom inte vill/orkar/kan/har tid att sätta sig in i hur distribution av musik digitalt fungerar, Det är där vi kommer att kunna hjälpa till, ni behöver inte ens maila. Posta en CD med låtarna, foton på papper och en lista med låttitlar, sedan sköter vi om att lägga upp låtarna på Spotify. Vi kan också lägga ut låtarna på flera andra digitala musiksajter där det går att få intäkter på musiken, som t.ex iTunes och Google Play.

Mer information om det här kommer senare under vintern!