Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Vad hände med musiken?

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Det har ju mest blivit inlägg om Asperger under den senaste tiden och mindre om musiken, det beror mest på att det inte har funnits så mycket att skriva om musiken. Men även där händer det saker…

Både jag och Platina ligger i en liten viloperiod just nu där vi inte syns så mycket. Men vi gör minst en spelning i veckan! Jag jobbar just nu i studion med nya låtar som kommer att släppas när dom är klara, både Beatles-EP’n som jag skrev om tidigare och Platinas album, som hela tiden skjuts fram, ska göras klart. Sedan blir jag mer och mer sugen på att släppa ett album med några låtar som inte riktigt passar in i Platinas övriga utbud! Jag gjorde ju t.ex en inspelning av Ovansjölåt för en tid sedan, den är för bra för att inte finnas på Spotify och iTunes och det finns fler låtar som faller in under den kategorin.

Jag jobbar också en hel del med både marknadsföring och redigering av manus till föreläsningen Asperger och musiken, det går att stoppa in mycket mer intressant i den och det ska göras!