Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Vi kan om vi vill!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Efter jag fick en inbjudan att vara med på nästa Kung över livet-gala, som går på Oscarsteatern i Stockholm den 24 april 2016,  så har jag gått runt och tänkt på hur man enklast får fram sitt budskap när det ska kortas ner. Jag ska köra ca 10 minuter under galan, där jag ska plocka ut ”russinen ur kakan”, som det brukar heta, och plocka fram de viktigaste delarna ur föreläsningen som annars ska vara 45 – 60 minuter.

Under tiden jag funderade över hur man lägger upp föreläsningen så fick jag en helt ny idé: Jag skriver en låt om oss med NPF, släpper den digitalt några veckor (eventuellt någon månad) före galan och försöker få media att skriva om låten och galan! Alla intäkter från låten kommer naturligtvis att gå till några av de organisationer som jobbar med NPF-frågor och till forskningen kring NPF, det är inget snack om den saken!

Produktionen av låten, som har fått titeln Vi kan om vi vill, är påbörjad och kommer att släppas i en enkel demoversion här på bloggen under de närmaste veckorna! Texten är just nu långt ifrån klar, det finns bara text till refrängen. Musiken är däremot färdigskriven så produktionen är påbörjad och ska vara klar för att släppas som demo om några veckor!

Samtidigt som jag jobbar med låten så söker jag också fler som vill vara med och göra det här så bra som möjligt! Kontakta mig om du har någon idé om vad du kan göra för att hjälpa till att lyfta fram det här till nånting som syns och hörs över hela Sverige.

Vi kan om vi vill!