Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Kung över livet!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

I förra veckan fick jag ett intressant mail, från organisationen Kung över livet! En förfrågan om jag ville vara med på deras gala som ska hållas på Oscarsteatern i Stockholm den 24 april 2016 och prata lite om mitt funktionssätt och spela en låt.

Kung över livet är en ideell förening som startades av några mammor till barn med neuropsykiatriska funktionshinder (eh, jag menar funktionssätt), dom har kört en gala tidigare där en del kända artister medverkade.

Naturligtvis tackade jag ja till det, jag åker gärna ut och pratar om mitt funktionssätt Asperger! För att inspirera andra aspergare och deras anhöriga, och för att för en gångs skull visa upp en positiv bild av de namngivna funktionssätten!

Nu börjar jobbet med att korta ner en föreläsning som jag planerar vara ca en timme till bara 10 minuter. Det är en utmaning att få ihop material till en timme men det blir samma utmaning att ta ner det så mycket. Men men, vi kan om vi vill!

%d bloggare gillar detta: