Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Ny gitarr och nya låtar!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

När vi spelade i Sandhamn för snart två veckor sedan tystnade plötsligt min gitarr, efter lite mekande mitt i giget så började den fungera igen men så kan man inte ha det! Dagen efter beställde jag en ny gitarr så de senaste spelningarna har varit med lånade gitarrer eller med min akustiska. Nu har den nya guran kommit hem, det blev en nyare version av samma gitarr jag har kört på i 12 år. När man är nöjd så känns det dumt att byta!

Jag använder en ganska ovanlig gitarr, en Line6 Variax. Den gamla heter Variax 500, den nya är en JTV-69. Premiären för den blir ikväll i Sandhamn!

Ikväll blir det också premiär för några nya låtar, du som är på plats på Seglarhotellet får höra vilka det är. Men som vanligt är det låtar som de flesta känner igen!

Etiketter: