Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Platina blir internationella!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Så där, nu är Popstar släppt world wide och nu inleder vi också marknadsföringen mot resten av världen. Släpper man en singel på engelska så vill man iallafall försöka få ut den på radio i andra länder än Sverige, så idag har vi öppnat en ny hemsida på engelska!

Platinamusic.com ligger på den amerikanska promotionsajten Reverbnation och kommer att användas för promotion av våra engelska låtar utomlands. Popstar har redan nu skickats till ett antal amerikanska radiostationer och bloggar och är den första engelska låten vi släpper, men det kommer att komma fler när vi får tid att spela in dom.

Nu blir det två kvällar till i Sandhamn (Torsdag och Fredag), sedan är det gig på hemmplan – på Lördag spelar vi på Granliden i Storvik!