Hoppa till innehåll

Johan Bakke

1983 släppte Cindy Lauper ”Time after time”, under juli släpper jag den med Kristina Lugns svenska text! Var inte rädd…

Ungefärlig lästid: < 1 minut
Det var ett tag sedan jag släppte en ny låt, men nu börjar det bli dags! Jag har gjort en inspelning av den svenska texten till Cindy Laupers ”Time after time”, den svenska texten är skriven av Kristina Lugn, titeln är ”Var inte rädd” och texten är riktigt bra! Den släpps på Spotify och YouTube någon gång under juli!
 

Det här blir starten på ett projekt där jag släpper covers som är riktigt bra men inte så kända så de platsar i Platinas måtto med ”Låtar som alla kan sjunga med i”.

Ibland känner jag att jag vill spela in låtar som jag tycker är bra, i min egen version och utan att fundera på om nån annan gillar låten eller versionen.

Sist jag gjorde det var våren 2010, då gjorde jag en synthgitarrpopversion av en gammal dansbandsballad som idag har runt 50000 streams på Spotify!

Etiketter:

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: