Nu presenterar vi West End Boys – The Pet Shop Boys Tribute

Den senaste tiden har vi jobbat hårt inom Platina Produktion med ett nytt projekt för Platina Music.

Vi har inte varit så hemlighetsfulla men vi har inte heller börjat marknadsföra projektet ordentligt.

Vi har öppnat Facebook- Instagram– och Twitterkonto, till och med hemsidan har varit fullt synlig sedan den skapades under förra helgen!

West End Boys – The Pet Shop Boys Tribute är, som nog hörs på namnet, en tribute till Pet Shop Boys där vi kör en show på runt en timme med bara Pet Shop Boys låtar!

Idag lanserar vi projektet “på riktigt” och har redan släppt en promotionvideo och en låt (It’s a sin), låten finns på SoundCloud och videon ligger på YouTube och Facebook. Vi ska spela in minst två låtar till, sedan släpps alla låtarna på Spotify, Apple Music och YouTube.

Efter 6 år ute på vägarna med samma låtar så vill vi prova att göra nånting annat. Att köra en hyllning till den genom tiderna största brittiska popduon känns inte alls fel.

Vi kommer att satsa på att boka in West End Boys på klubbar och festivaler i Europa under sommaren 2019!

Det här betyder inte att duon Platina Music är nedlagd, eller att vi bara spelar Pet Shop Boys låtar när vi åker ut med Platina, du kan fortfarande boka in en partykväll med svenska och utländska klassiker. Vill du boka Platina och gillar Pet Shop Boys så har vi runt 20 låtar att välja bland…

Lämna ett svar

Stäng meny