Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Mål 2 för 2018 – Bangkok & Pattaya!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Mitt andra mål för 2018 är att jag ska lyckas ta inte bara mig, utan även min fru Maria och hennes dotter Linnea, till världens bästa land. Naturligtvis menar jag Thailand, som vi sist lämnade den 31 april 2015 efter att jag hade fått ligga en natt på sjukhus. För mig och Maria blir det tredje gången i Thailand, för Linnea blir det första gången.

Troligtvis kan vi inte åka före höstlovet, vi hinner inte spara ihop till reskostnaden så vi kan åka förrän tidigast i maj och då tror jag att vi väntar till det börjar bli kallare i Sverige innan vi åker.

Vart vi ska åka är ännu inte bestämt, men jag gissar att det blir Bangkok eller Pattaya. Det känns så dumt att behöva slösa mer pengar än nödvändigt, det mesta finns där och då kan vi stanna där.

Kommentera

johanbakke.se använder cookies. Stannar du kvar på sidan så accepterar du att sidan sparar cookies på din dator.  Mer information

%d bloggare gillar detta: